Search
Cloudpermit - Hippanen
fade
7994
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7994,eltd-core-1.3,averly-ver-1.9,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Cloudpermit

Logon päivitys Cloudpermitille sekä heidän tuotteelleen Lupapisteelle. Brändi-ilmeen uudistaminen sekä visuaalisten linjojen määrittely ja kehitystyö.

Cloudpermit

Logon päivitys Cloudpermitille sekä heidän tuotteelleen Lupapisteelle. Brändi-ilmeen uudistaminen sekä visuaalisten linjojen määrittely ja kehitystyö. Alimmassa kuvassa yrityksen sekä tuotteen alkuperäisen logot ja värimaailmat.

 

Cloudpermitin Lupapiste-palvelu on Suomen johtava ja kansainvälisesti kasvava pilvipohjainen rakennetun ympäristön lupapalvelukokonaisuus.

 

Visuaalisessa ilmeessä haluttiin säilyttää yrityksen mukana pitkään kulkenut tummansininen pääväri, mutta muuta väripalettia lähdettiin monipuolistamaan sekä viemään monipuolisempaan suuntaan. Suunnittelin uuteen ilmeeseen sopivat Office-pohjat sekä määrittelin käytettävän kuvamaailman. Kuvitusta haluttiin myös monipuolistaa perinteisiä kuvapankkikuvia laajemmalle, joten rinnalle luotiin juuri Cloudpermitin sekä Lupapisteen palveluita kuvaavia vektorikuvituksia. HUOM! Vektorikuvitukset eivät ole täysin itseni piirtämiä, vaan niissä on hyödynnetty olemassa olevia pohjia joita on muokattu, kehitetty ja tuotu oikeaan värimaailmaan.

 

Yritys tunnettiin ennen nimellä Evolta. Lupapiste-tuotenimi on pysynyt samana. Uudella brändi ilme haluttiin sitoa yritys sekä tuote lähemmäs toisiaan.

 

Cloudpermit: cloudpermit.com

Cloudpermit Suomi: cloudpermit.com/fi