Search
Silja - Hippanen
fade
1938
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1938,eltd-core-1.3,averly-ver-1.9,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Hei!
Olen Hippasen luoja sekä toteuttava voima, Silja.
silja_round
Silja Lavonen
Graafikko & valokuvaaja
Suunnittelijana

Koen, että suunnittelija on yhtä kuin hyvä ongelmien ratkaisija sekä asioiden yksinkertaistaja. Suunnittelijana pyrinkin kirkastamaan asiakkaan ydinviestin ja visualisoimaan sen timanttiseen muotoon.

Ehdotan mielelläni ideoita ja näkemyksiäni, mutta kuuntelen aina herkällä korvalla asiakasta ja lähden toteuttamaan annettua työtä hänen tarpeita ajatellen. Visuaalisen ilmeen sekä materiaalien tulisi henkiä yrityksen tarinaa sekä viestiä, ja juuri tähän rakastan paneutua. Arvostan laadukasta suunnittelua ja haluan toteuttaa sellaista myös itse. Hion pienetkin yksityiskohdat ennen kuin työ luovutetaan asiakkaalle.

Otan työpöydälleni kaiken kokoisia projekteja, oli kyseessä sitten uuden yritysilmeen suunnittelu, vanhan freesaus, messuständi tai ihan vain käyntikorttisuunnittelu.

Valokuvaajana

Henkilökuvauksissa ehdotan mielelläni kuvauskohteita ja ideoita, mutta valokuvauksessa pätee sama kuin suunnittelijan työssä; kuuntelen ensisijaisesti asiakkaan omia toiveita. Pyrin aina luomaan kuvaustilanteista rentoja ja miellyttäviä, sillä tiedän että kameran edessä ei aina ole helppo olla.

Kuvaan myös eläimiä sekä omistajia lemmikkiensä kanssa. Valon kannalta parhaita hetkiä kuvaukselle ovat usein aamut sekä illat juuri ennen auringonlaskua.

Olen keskittynyt luonto- ja henkilökuvaukseen, mutta otan vastaan toimeksiantoja myös esimerkiksi tila-/miljöökuvauksesta.

Yrityksen tarina

Yritykseni on kulkenut mukana elämän käänteissä jo vuodesta 2013.

Aloitin graafikkona, mutta toiminta on lähtenyt laajentumaan omia intohimoja seuraten. En mielelläni asetu mihinkään lokeroon tai raameihin, vaan pyrin menemään aina sitä kohti mikä herättää innostusta. Uskon, että kova palo omaa työtä kohtaan näkyy myös lopputuloksessa.

Yrityksen nimi Hippanen juontaa juurensa suomalaiseen mytologiaan. Sana hippa on aikoinaan tarkoittanut metsän haltijaa ja loppupääte –nen tarkoittaa pientä. En koe itseäni haltijana, mutta pienenä metsän kulkijana kyllä, joten nimi on osaltaan kunnianosoitus suomalaista luontoa kohtaan. Sana taipuu kauniisti suuhun, sitä ei ole pakko ymmärtää mutta avautuessaan se tarkoittaa paljon. Hippasen voi ajatella myös olevan pikkuisen jotakin.

Yrityksen arvot

Luonto ja luonnonsuojelu ovat itselleni erityisen tärkeitä, sekä perustavalla tavalla elinkeinon mahdollistajia. Yritykseni tukee luonnonsuojelutyötä muun muassa lahjoituksin WWF:n suojelutyölle Suomessa, Luonnonperintösäätiölle sekä Itämeren suojelulle John Nurmisen säätiön kautta.

Eräoppaana toimin aina luontoa kunnioittaen ja luonnonsuojelualueiden sääntöjä noudattaen. Koen vastuullani olevan myös näiden tietojen välittämisen asiakkailleni.

Laita viestiä ja kerro tarpeistasi, niin jutellaan lisää!
silja@hippanen.fi